Saturday 9 November 2019

PROFESIONALNA USLUGA, MODERAN AMBIJENT, UKUSNA HRANA A PRISTUPAČNE CENE??? DA, MOGUĆE JE! RESTORANI FILMSKI GRAD I FILMSKA ZVEZDA ZA SVE VRSTE SLAVLJA I DOČEK NOVE GODINE 2020.; PREPORUKA



Restorani FILMSKI GRAD I FILMSKA ZVEZDA idealani su za sve vrste manifestacija i događaja.

Imate lepu priliku za slavlje ili želite da organizujete važan događaj:  VENČANJE, KRŠTENJE, JUBILEJ, ŽURKU, ROĐENDAN, PUNOLETNSTVO, MASKENBAL, MATURE, SUSRETE GENERACIJE, DOČEK NOVE GODINE …?? Nećete greške u organizaciji, a ne znate kako sve da postignete? 

Ne znate kako, nemate gde da organizujete svoje proslave, slavlje, najdragocenije trenutke ? Plašite se koliko će šta da košta, nemate ni vremena za sopstvenu režiju, iscrpljeni ste od posla i pod stalnim ste stresom ? Još vas kopkaju stalna pitanja iznova i iznova danima:  Da li ĆE BITI  pića za sve,  da li ĆE BITI hrane DOVOLJNO ZA SVE, da li ima prostora za sve GOSTE, a ŠTA JE SA muzikom, KAKO ĆETE DA DEKORIŠETE PROSTOR, A TEK NA KRAJU - a ko će posle sve i da počisti ako proslavim kod kuće…itd.  ????

ZABORAVITE NA SVA OVA PITANJA I BRIGE!
VAŠE JA SAMO DA UŽIVATE I NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN PROSLAVITE SVOJ DAN ILI NAJLEPŠE TRENUTKE ZA PAMĆENJE.  ZASLUŽUJETE SAMO NAJBOLJE.


RESTORANI FILMSKI GRAD I FILMSKA ZVEZDA SU SINONIMI ZA KVALITET. Sa više od 45 godina zavidne tradicije i postojanja, prepoznatljivi po profesionalnoj  i posvećenoj usluzi, smešteni u prelepom prirodnom abijentu, okruženi zelenilom, ovi moderni multifunkcionalni prostori nadomak centra Beograda, sa luksuzim jedinstvenim enterijerom, najsavremenijom rasvetom, svetlosnim efektima, vrhunskim ozvučenjem prostora, a sa ukusnom hranom brižljivo odabranom samo za Vas, postiže se čarobna atmosfera, bajkovita, filmska, za sva čula! 


Decenijama  već  kreiraju zajedno momente za  pamćenje koje ćete prepričavati godinama sa osmehom. U sklopu restorana su  i prelepe bašte koje daju još jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom. 


Restoran FILMSKA ZVEZDA poseduje i apartmane koji su uređeni u modernom i luksuznom stilu, što sve skupa čini poseban i redak kompleks svoje vrste u Beogradu. Prostor obe bašte i obe sale restorana su pod video nadzorom.


Luksuzne prostrane svečane sale sa velikim podijumom za igru, osim što su prepune srećnih momenata, ispunjene plesom i smehom već skoro pola veka, sa  pregršt  izgovorenih “DA” i skopljenih brakova u istim, nude mogućnost i korporativnih proslava. 


Prostor je prilagodiv svim Vašim željama i potrebama. Obe  sale poseduju i ventilaciju, klimatizovane su, obezbeđen je i parking prostor. Velikih su kapaciteta.   


Restoran Filmski Grad ima 260 mesta koja su idealno raspoređena sa velikim podijumom za igru, dok Restoran Filmska Zvezda ima 320 mesta, takođe uz veliki podijum za igru. Kao takve mogu se prilagoditi zahtevima svakog gosta i odgovoriti svakoj prilici. Mogućnosti su neograničene !


Vaše je samo da zaželite a ljubazno stručno osoblje specijalizovano za ogranizovanje slavlja će osmisliti paket ponudu specijalnu samo za Vas. Toplo preporučujemo bilo koji vid proslava i slavlja u restoranima FILMSKI GRAD I FILMSKA ZVEZDA BILO DA je to:  diplomska žurka, dečiji rođendan, punoletstvo, maskenbal, proslave matura, susret generacije, jubileji, krštenja, svadbe, rodjendani…itd.




PROVOD je zagarantovan i ZA DOČEK NOVE GODINE 2020.

Posle radne, stresne i naporne godine, različitih uspona a i padova, sve one sive turobne svakodnevnice, valja se dobro provesti za doček i proslaviti  Novu godinu u velikom stilu !


Za nezaboravan provod u RESTORANIMA FILMSKI GRAD I FILMSKA ZVEZDA u Novogodišnjoj noći zadužen su :  Mladen Cvetanović  – Mlađa, Darko Pešić i Nina Nestorović, sa FG BENDOM.


Ukoliko želite fotografske usluge, za vas je tu - FOTO STUDIO “BB”.

Cena ponude po osobi je 50e; u istu je uračunata svečana večera sa dezertom i neograničenim domaćim pićem.



REZERVACIJE SU NA EMAIL ~ filmskigrad.restoran@gmail.com, BROJEVE TELEFONA 011 3559 180 , 062 481 676, ili LIČNO  na adresi:
Ul.Kneza Višeslava br.88 u najlepšem delu Košutnjaka.

S ljubavlju,
www.filmskigrad.rs