Thursday 3 November 2016

GRADONAČELNIK SINIŠA MALI O DOČEKU NOVE GODINE 2017 - TO ĆE BITI SPEKTAKULARNA NAJLUĐA NOĆ !

Siniša Mali  je iskoristio priliku da pozove građane Beograda, Srbije, ali i čitavog regiona, od Temišvara, Banjaluke, Bijeljine, Zagreba, Tirane ili Skoplja, da dođu u prestonicu Srbije i sjajno se provedu


“Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je gostujući na televiziji Pink da će Beograd na ispraćaju 2016. godine biti najosvetljeniji grad u ovom delu Evrope, dok će za doček Nove Godine biti centar svih dešavanja i zabave u jugoistočnoj Evropi.


– Nikada do sada se nije desilo da Beograd ima toliko događaja i toliko izvođača, koliko smo spremili za doček 2017. Godine. Sve regionalne zvezde će biti u Beogradu, poput Bajage i instruktora, Ace Lukasa, Plavog orkestra, Tropiko benda, Saše Kovačevića, ali i još nekoliko zvezda koje za sada nećemo otkriti – rekao je Mali.


On je naglasio da novogodišnje osvetljenje u trajanju od 90 dana Grad košta oko dva miliona dinara.


– Potrudili smo se da Beograd zablista kao nikada do sada. Pre nekoliko godina, kada smo preuzeli upravljanje gradom, novogodišnje osvetljenje je bilo postavljeno na 24 lokacije, a sada će biti na 50. Do 10. novembra će biti završeno postavljanje novogodišnje rasvete po čitavom gradu. Primera radi, kupljeno je novih 26 kilometara lančanica, odnosno svetiljki koje se postavljaju na drveće. Za Novu Godinu nas očekuje vatromet kakav niko nije do sada video u Beogradu. Prošle godine je trajao oko sedam minuta, a ove će biti sigurno pet ili šest puta intenzivniji – otkriva gradonačelnik.


On je iskoristio priliku da pozove građane Beograda, Srbije, ali i čitavog regiona, od Temišvara, Banjaluke, Bijeljine, Zagreba, Tirane ili Skoplja, da dođu u prestonicu Srbije i sjajno se provedu.


– Napravićemo sjajnu atmosferu i provod uz mnoštvo događaja na kojima će svako moći da pronađe odgovarajući sadržaj. Sve to radimo zajedno sa Vladom Republike Srbije, jer nam je zajednički cilj da što veći broj turista dođe u Srbiju. Želimo da popunimo kapacitete naših hotela i restorana i tako zaradimo novac. Sve to se odnosi na 29, 30. i 31. decembar, a mi već od 1. decembra krećemo sa najintenzivnijim mogućim programom za poslednji mesec u godini – rekao je prvi čovek Beograda.