Saturday 23 December 2023

GDE DOČEKATI NOVU GODINU 2024. U SRBIJI ILI U INOSTRANSTVU, PITANJE JE SAD ??!! OBORENI SU TURISTIČKI REKORDI ...

Sudeći prema brojkama, statistici koja ne laže ove godine beleži se trend rasta noćenja, broja turista i rezervacija u Srbiji, iako su cene veće za oko 10 do 30 %.

Naši sagovornici takođe potvrđuju iste informacije. Za naše medije odgovaraju direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija - Aleksandar Seničić, direktorka poznate turističke agencije koja radi receptivni, inostrani i domicilni turizam - Maja Marković iz Lavli TRAVELa, kao i direktorka renomiranih restorana Filmski grad i FILMSKA ZVEZDA - Mirjana Todorović.

-Između 80 i 90 odsto smeštajnih kapaciteta širom Srbije već je popunjeno za novogodišnje praznike, a prema podacima iz oktobra broj dolazaka turista je za oko devet odsto veći u odnosu na isti period 2022. godine, rekao je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA) Aleksandar Seničić.

On je rekao da će 2023. biti rekordna turistička sezona, kao i da broj noćenja u srpskim hotelima i apartmanima konstantno raste.

 „Srbiju polako uvodimo među destinacije gde turisti provode vikende, ali i nešto duže vreme kako bi obišli veći deo Srbije”, rekao je Seničić za RTS.

Kada pričamo o inostranom turizmu, Lavli TRAVEL tradicionalno organizuje veliki broj pristupačnih putovanja za doček van granica Srbije

i to u ponudi imaju izlete samo na dan dočeka sa početnom cenom već od 2490 rsd, a i povoljne aranžmane koncipirane po principu - all inclusive, za više dana sa velikim online popustima tj. rezervacijama urađenim preko Lavli travel sajta - Lavli.rs.

Iz Lavlija poručuju da imaju već popunjene autobuse, a da uskoro organizuju i drugu turu, druge autobuse za pojedine destinacije. Cene nisu znatno povećavali.

U ponudi su sve poznate metropole, destinacije i iz okruženja do kojih možete brzo stići poput Budimpešte, Beča, Temišvara, Bratislave, Ohrida, Sarajeva, Trebinja, Praga, ali i povoljni aranžmani za Milano, SALZBURG, ISTANBUL, Veneciju..itd. U pitanju su pažljivo odabrane destinacije, oko 30 koncipiranih aranžmana samo za doček sa cenama već od oko 30 eura. Vaše je samo da izaberete.

Ako se pak odlučite da ostajete u Srbiji i hoćete dobar provod, užitak, čist hedonizam na delu za novogodišnju noć, ukusne đakonije, neograničeno domaće piće celo veče, đuskanje uz uživo muziku, hitove do zore, ako ste za druženje i upoznavanje na samom dočeku u jednom od najlepših, bajkovitih ambijenata u Beogradu toplo preporučujemo restorane FILMSKI GRAD i Filmsku zvezdu gde all inclusive ponuda košta svega 70 eura po osobi, a u novogodišnju ponudu je uključeno :


Dobrodošli ste i pozvani, a za kraj stihovi:

U ponoć 🕛, uz pesmu 🎤🪗🎹🎷🎺🎙️🎸 🎼🎶nazdravimo svi🍾🥂🍷🥃🍸🍹; nek je čaša puna vina, srećna nam NOVA GODINA🎄🎆🎇🎀🎁🎈🎊🎉 !! 

UDRI BRIGU NA VESELJE🕴️🕺🕺🎉🧆🍨🥃🥂🎊💃💃🌟🎅🎅🤶, DA NAM SE ISPUNE SVE ŽELJE 🙏🤗, NEK JE ČAŠA PUNA VINA🍷🍷🍷🍷 NEK NAM JE SREĆNA NOVA GODINA🎄🎄🎄🎀🎀🎆🎆🎇🎇 !!! 

Autor teksta, stihova 

Iv Ivensa, pisac, glavni urednik Ivense Media Group