Saturday 20 November 2021

SJAJNI PREDLOZI ZA DOČEK 2022. BIRAJTE PUTOVANJA, MORE, DOČEK, DRUŽENJA I ODMOR PO SUPER CENAMA … INFO

Pošto je doček nove godine 2022. NEIZVESTAN U SRBIJI, pa čak i na trgovima, na otvorenom, za unutrašnje objekte traže se SERTIFIKATI, KONTROLE SU NA SVAKOM KORAKU, a i PITANJE JE KAKO SLAVITI DOČEK U KLUBU, NA SPLAVU, U RESTORANU POD SVIM TIM MERAMA, KAKO ĆE TO IZGLEDATI, DA LI ĆE MERE dodatno POOŠTRAVATI do dočeka … stoga naša redakcija predlaže 4 U 1 DOČEK, najbolju moguću, dobitnu kombinciju na trenutnu situaciju, a to je DOČEK- DRUŽENJE – PUTOVANJE I ODMOR UZ LAVLI TRAVEL AGENCIJU.

Zašto LAVLI TRAVEL I PUTOVANJA ? Pa prosto, agencija je proverena, ima dugu tradiciju, sigurno posluje, ima skoro najveći broj aranžmana za doček u ponudi oko 20, velikeee popuste za ONLINE REZERVACIJE, LOJALITI PROGRAM ZA STARIJE KLIJENTE, ODLIČNO KONCIPIRANE PROGRAME, BOGATE izabrane DESTINACIJE SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA i na sve to SUPER CENE !

TO ZNAČI ZAGARANTOVAN PROVOD, NOVA ISKUSTVA I MESTA, DOŽIVLJAJE, AVANTURE, POZNANSTVA … PO CENI JEDNE NOVOGODIŠNJE VEČERE U NEKOM OD beogradskih RESTORANA, koju ćete pojesti za svega 15-tak minuta.

Možete izbarati i so, topli vazduh, MORE I SUNCE za doček umesto zagušljivih birtija, kafana, obaveznih SERTIFIKATA, dočeka pod MASKAMA, a sve to po sjajnim cenama. Sigurno SVAKOME TREBA ODMOR, MALI PREDAH, DA SVEŽI BEZ STRESA I BRIGA UĐETE U NOVU GODINU. Svako od nas to zaslužuje i svako od nas može da odvoji za taj užitak manje od 100 eura koliko koštaju neka putovanja.


Ono što nas je posebno ohrabrilo je da se MAĐARSKA NAŠLA NA SPISKU OVE AGENCIJE – LAVLI TRAVEL A MORAMO DA VAS OBAVESTIMO DA JE za BRATSKU MAĐARSKU ULAZ OTVOREN ZA SVE, a neki restorani i muzeji samo za vakcinisane.

Slobodan ulazak u Mađarsku dozvoljen je svim državljanima Srbije – na graničnim prelazima nije potrebno priložiti potvrdu o vakcinaciji, negativan test ili dokaz o preležanom virusu. Razlog više zašto putovati …

Međutim, posle ulaska u zemlju pojedini objekti mogu vam tražiti da pokažete sertifikat o potpunoj vakcinaciji.

Olakšavajuća okolnost za srpske turiste je činjenica da mađarske vlasti priznaju širok spektar vakcina – Moderna, Fajzer, Kansino, Džonson i Džonson, Sputnjik, AstraZeneka, Kovišild (indijska verzija AstraZeneka vakcine) i Sinofarm.

Posebno nas raduje što možete na “MORE” ZA DOČEK 2022. i to ŠTO LAVLI TRAVEL IMA U PONUDI prelepu KAPADOKIJU,a tokom posete destinaciji možete razgledati PANORAMSKI AZIJSKI I EVROPSKI DEO TURSKE, krstariti BOSFOROM PA I NOĆU, voziti se u balonu, ići na FAKULTATIVNE BROJNE IZLETE, POSETITI ZNAMENITOSTI, UŽIVATI u jedinstvenom zabavnom programu sa trbušnim plesačicama … NIGDE DRUGDE NEGO U TURSKOJ !


PRELEPU KAPADOKIJU karakterišu dugačke peščane plaže, čisto i toplo more. Dužinom peščane plaže prostire se šetalište sa mnogobrojnim restoranima, kafićima, poslastičarnicama, suvenirnicama… i sve to kao da ste na LETOVANJU A UJEDNO USRED ZIME I SLAVITE I DOČEK.

Aranžman DOČEK, ODMOR, “LETOVANJE” – PUTOVANJE U KAPADOKIJU možete sebi priuštitu za svega 185 eura KAO ČLAN LAVLI PUTOVANJA, i to za 8 dana, 4 noćenja za period od 28.12.2021-04.01.2022. MESTA SU OGRANIČENA I VEĆ SU VEĆINSKI POPUNJENA te je potrebno da budete brzi.

Posetite dalje, Aju Sofiju, Plavu Džamija, Hipodrom, Topkapi palatu, uživajte u gradu – muzeju Instanbulu i njegovim čarima sa početnom cenom za aranžman od 5 dana/ 2 noćenja datum – 30.12.2021.-03.01.2022. od samo 89 eura. SVA MESTA SU OGRANIČENA kao i BROJ SOBA !!

U ponudi LAVLI TRAVELA su i neizostavni BEČ, SALZBURG – HALŠTAT, SARAJEVO, TREBINJE..ITD.

PREDVIĐENI SU VELIKI POPUSTI ZA  ONLINE RANE REZERVACIJE, stoga POŽURITE NOVA GODINA JE BLIŽE NEGO ŠTO MISLITE, POBEGNITE OD KORONE, REZERVIŠITE NA VREME. SAMO RECITE GDE, LAVLI TRAVEL ORGANIZUJE !

https://www.lavli.rs/nova-godina-2022-ponuda-lavli-travel.php

TA LAVLI TRAVEL
Beograd, Budimska 7
www.lavli.rs