Monday 17 October 2016

Vodimo Vas na Doček Nove godine 2017., VI BIRATE KAFIC, KLUB, RESTORAN ILI PUTOVANJE IZ SNOVA ???



A ZAŠTO VI SLAVITE I DOČEKUJETE NOVU GODINU ?? 

Za razliku od Božića, koji je verski praznik, Nova godina je čista astronomija. U ljudskoj prirodi je da traži razlog za slavlje, ali Nova godina to definitivno jeste. #Novogodišnje #slavlje koje potiče iz Vavilona utrlo je sebi put do stare #Grčke, a potom i do #Rima. Iako Vas svake godine trese groznica i svrbi novčanik, opet iznova imate želju da na najbolji način ispratite staru, i dočekate tu FAMOZNU NOVU GODINU !

Ako ništa drugo makar protiv uroka, da nam već jednom KRENE, jel ... ???
Za mnoge i jeste #Doček #Nove godine uvek nešto spektakularno i bitnodan kada očekujemo da će se sve promeniti i krenuti na boljeMnogi za doček odluče da Novu godinu proslave u nekom od gradova širiom Evrope, u nekoj od metropola, svetskih destinacija na trgovima punim ljudi gde za ponoć  kada se sklope kazalje ispijaju šampanjac uz raznobojan vatromet i najlepše želje !!!

Mnogi su od putovanja ZA #DOČEK #NOVE #GODINE u #ISTANBUL, #ATINU, #BEČ, #BERLIN, #RIM, #KRAKOV, #MOSKVU, #MADRID, #BUDIMPEŠTU, #PARIZ, #BUDVU, #DUBAI... NAPRAVILI #BREND I #TRADICIJU ! 

Putovanja se planiraju mesecima unapred.

ZA LOKAL PARTIOTE TU JE BOGATA PONUDA #KAFIĆA, #KLUBOVA, #RESTORANA, #SPLAVOVA KOJA ODLIKUJE #BEOGRAD I NOĆNI #ŽIVOT, KOJI JE ŽIVLJI OD DNEVNOG.

ZA SVE ukuse i za svačiji džep ima #ponuda, sigurni smo da ste zaslužili, DA STE BILI DOBRI PREKO CELE #GODINE ??
KREĆEMO, ZAJEDNO I U OVU NOVU 2017. GODINU  !!!
NEKA NAM JE SREĆNA 


#TIM DOČEKA NOVE #GODINE 


docek nove godine 2017.







No comments:

Post a Comment