Friday 25 November 2016

WWW.DOCEKNOVEGOD.COM ~ DOCEK NOVE 2017 GODINE AZZARO CLUB - ZVEZDE GRANDA PEVAJU UZIVO ZA VAS!


JEZERO BY AZZARO docek nove godine 2017.

ZVEZDE GRANDA PEVAJU UZIVO ZA VAS

Spektakularan provod uz All Inclusive aranžman i najukusniju hranu našeg čuvenog menija uz neograničenu konzumaciju stranih i domaćih pića, atmosferu će vam upotpuniti zvezde Granda. Na mestu koje nosi posebnu energiju, sa kakvom bi morate ući u Novu godinu, na dve lokacije Azzaro Club vam, uz svetlost mesečine pomešan sa bojama vatrometa, priređuje najluđu noć u Beogradu.
DOCEK NOVE GODINE 2017 U BEOGRADU SA ZVEZDAMA GRANDA
 Najbolja atmosfera, savršen ambijent, najveći hitovi i ekskluzivni specijaliteti su samo neki od razloga zbog kojih u Novu godinu morate ući sa nama!

Uz našu pouzdanost, kvalitet, višegodišnju tradiciju i stručnost, učinićemo da vam doček Nove 2017. godine zauvek ostane u najlepšem sećanju.
U cenu karte, pored ekskluzivnog menija, uživanja u ambijentu i muzici Zvezda Granda: Andreane Čekić, Dragog Domića, Ljubomira Perućicu i  Mirjanu Mirković, na raspolaganju su vam sva domaća i strana pića bez doplata. 
U ponudi imamo dva lokaliteta na kojima će biti organizovan najbolji doček u gradu:
Jezero by Azzarosvima dobro pozat klub na Adi Ciganliji koji će vas u vreloj atmosferi novogodišnje noći ugostiti uz najluksuzniji tretman i premašiti sva vaša očekivanja

Kako bismo ispunili svaku Vašu zamisao, uz sjajnu muziku tu su i mnogobrojna domaća i strana pića kao i specijalni novogodišnji meni naših kulinarskih majstora.

UĐITE U NOVU 2017. GODINU SA STILOM!
Čekamo vas!
Kontakt za informacije i rezervacije:
Ana Vulović
+381 62 214 922
Petar Bijelić - Jezero by Azzaro
+381 62 350 350
+381 62 214 920
Nikola Vještica - Azzaro Black Club
+381 62 214 985 

http://www.docek-nove-beograd.rs/sr/zvezde-granda





No comments:

Post a Comment