Friday 25 November 2016

WWW.DOCEKNOVEGOD.COM ~ RESTORAN KLUB FILMSKI GRAD DOCEK NOVE GODINE 2017.

Restoran Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak). Prirodno okruženje, nacionalna kuhinja i besprekorna usluga su nesto po čemu smo nadaleko poznati.
Posedujemo jednu od najlepših sala, pogodnu za sve vrste organizovanja poslovnih i svadbenih ručkova, koktela, prezentacija…
Pored klimatizovane sale u sklopu restorana su dve prelepe bašte, kapaciteta do 100 mesta. Restoran Filmski grad nalazi se u najlepšem delu Košutnjaka u sklopu centra za snimanje filmova “AVALA FILM”.
Osim po tradiciji prijatne atmosfere, dobrog jela i pića, poznati smo po odličnoj organizaciji venčanja.


Ukoliko Vam je potreban ekskluzivni restoran sa preko 45. godina iskustva, kako u ugostiteljstvu, tako i u organizaciji bitnih događaja i veselja na pravom ste mestu.
Restoran “Filmski Grad” je smešten u srcu najlepšeg dela, kako Beograda, tako i same Čukarice (Košutnjaku), koji će Vam pružiti mogućnost da Novogodisnju noc provedete uz sjajnu i bogatu domaću ili internacionalnu kuhinju, spremnu od strane naših iskusnih i veštih kuvara, koji Vas neće nikako ostaviti ravnodušnim. Naše sale u sklopu restorana su klimatizovane.
Prva sala Filmski Grad poseduje 260 mesta a druga sala, Filmska Zvezda poseduje 300 mesta.
Filmska Zvezda je novootvoreni lokal u sklopu Filmskog Grada. Lokal je moderno ureden, a od nedavno su u sklopu Filmske Zvezde I apartmani koji su uradeni u modernom I luksuznom stilu.
Obe sale restorana raspolažu profesionalnim sistemima za rasvetu i ozvučenje, poseduju I ventilaciju kao i obezbedjen parking prostor. Prostor obe baste i obe sale restorana su pod video nadzorom.
Naše stručno i ljubazno osoblje učiniće sve da se u najludjoj noći bajkovito provedete.
Ne verujte rečima, već nas posetite na adresi: Ul.Kneza Višeslava br.88 u najlepšem delu Košutnjaka u sklopu centra za snimanje -“AVALA FILM” i uverite se i sami.

-MUZICKI PROGRAM uzivo, zabavljace vas - MLADEN CVETANOVIC -FG BEND I DARKO PESIC - VERTIGO BEND

-Restoran takodje nudi i svoje fotografske usluge FOTO STUDIA “BB”.
-Pocetak svecane proslave je od 21h. -Cena ponude po osobi je 40e.

-Ukoliko Vam odgovara nasa ponuda mozete nas kontaktirati na broj telefona: 011 3559 180 , 062 481 676

-Vase sugestije nam mozete poslati na mail restorana:

filmskigrad.restoran@gmail.com

-Ako zelite detaljnije da pogledate izgled restorana, posetite nas sajt:

www.filmskigrad.rs

http://filmskigrad.rs/filmskigradpanorama.swf



No comments:

Post a Comment